Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Фестивал Еко Шампиони в София

08.06.2022 @ 10:30 12:00

🥳🤩Фондация „Сай Хай“ и ЧГПНП „Асен Йорданов“ имат удоволствието да Ви покани на научен фестивал 🌎 Еко Шампиони 🌍.👉 Фестивалът ще се проведе на 8 юни 2022 г. от 10.30 ч. в сградата на ЧГПНП „Асен Йорданов“ .
😎 По време на събитието ученическите отбори от клуб „Еко Шампиони“ към ЧГПНП „Асен Йорданов“ ще представят своите научни проекти по екологични теми, актуални за София и региона.Учениците от клуб „Еко Шампиони“, гр. София преминаха през иновативна образователна програма, която съчетава използването на научен подход и генерирането на решения на местни екологични проблеми. Целта на програмата е ученето да се случва чрез преживяване и да е водено от естественото любопитсво на учениците.
С подкрепата 💪 на преподаватели от София и под ръководството на ментори от научните среди, учениците, включени в програмата проучваха, експериментираха, създаваха различни прототипи, с които да допринесат за опазването на околната среда и борбата с климатичните промени на местно ниво 🌏. По време на научния фестивал те ще представят резултатите от своята работа. 🤩🤩🤩
🏆🥇🥈 А два от отборите от София (получилите най-висока оценка от журито и събралите най-много гласове от публиката на фестивала) ще преминат на следващ етап в състезанието и ще участват в научен фестивал на национално ниво.

Фондация „Сай Хай“ | Sci-High

sci-high.org

Translate »