Отбор, който изследва яз. Пчелина грабна наградата на журито в 97 СУ „Братя Миладинови“

Отбор, който изследва яз. Пчелина грабна наградата на журито в 97 СУ „Братя Миладинови“

Днес, в 97. СУ „Братя Миладинови“ се проведе Фестивал на науката, изкуствата и спорта!

Той започна с 🧪🌠🌌🌋 Научен фестивал в Актовата зала на училището, където ученици предоставяха свои научни проекти.

Учениците от клуб Еко Шампиони, по Проект „Еко шампиони“ / Project „Eco Champions“ се състезаваха за наградата на тричленно жури. Отбор „Замърсяване на яз. Пчелина“ грабна първото място и ще представя училището на Национален научен фестивал „Сай Хай Фест“ на 11 юни, в СУ „Св. Климент Охридски“ – Биологически факултет . Заповядайте, за да се запознаете с образователната програма, по която работят клубовете!

Благодарим на преподавателите Savina Koleva и Iglika Atanassova ! Благодарим на ръководството – г-жа Емилия Манолова, доброволците и менторите за тяхната подкрепа!

***

Проект „Еко шампиони“ / Project „Eco Champions“ се изпълнява с финансова подкрепа в размер на 94 601 €, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП чрез Фонд Актвини граждани – www.activecitizensfund.bg. Основната цел на проект „Еко Шампиони“ е повишаване на ангажираността на гражданите с опазване на околната среда и климатичните промени чрез осъществяване на образователни дейности. Проектът се изпълнява от Sci-High , гр. София в партньорство с Фондация ХАЛО/ HALO Foundation , гр. Хасково, Сдружение Враца Софтуер Общество, гр. Враца и Forandre verden (Change The World), Норвегия.

Translate »
%d bloggers like this: